INICI
   
 
Guies de muntanya:

A Equipa't col.laborem i recomanem a guies titulats i de total confiança perquè t'acompanyin en les teves activitats de muntanya: excursionisme, escalada, vias ferrades, BTT, esquí de pista i de travessa, descens de barrancs, rafting...

 

Tècnic esportiu d'alta muntanya i descens de barrancs. Membre de l'Associació Espanyola de Guies de Muntanya, i de l'Escola Catalana d'Alta Muntanya.
La seva zona principal són Montserrat, Montseny, Garraf, Cadí, encara que es desplaça a tot el Pirineu. Ofereix tant activitats guiades, com també cursos formatius a tots els nivells: vies ferrades, barranquisme, raquetes de neu, escalada i alpinisme.
També ofereix activitats orientades a famílies sota les modalitats de raquetes, senderisme, escalada i barrancs.

MONTFRANC: la formem guies professionals, que gaudim amb el nostre treball. Gràcies a la nostra titulació i a la formació continuada us podem garantir unes sortides adaptades als nivells de seguretat necessaris per gaudir plenament de les activitats.
Si vols realitzar una ascensió i no vols fer-ho sol o no tens prou experiència, o si la tens però l'activitat somiada està fora del teu nivell sense l’ajuda d’un professional, o potser sou un grup d’amics que voleu anar a la muntanya i no voleu pertànyer a un centre excursionista però si que voleu aprendre com fer-ho amb total garantia; que millor que fer-ho de la ma d'un professional.